Олія арганова для волосся 30 Капс.

Стартова ціна - 20 грн

Бліц-ціна - 190 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 4 рази

Торги закриті


На Кашалоті 7 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Арганова олія для волосся Sadoer – засіб, який допоможе приборкати неслухняне та сухе волосся, поверне йому силу та пружність, блиск та м’якість. Продукт випущено у формі капсул, завдяки чому використання буде не тільки корисним, а й зручним. У одній упаковці міститься 30 капсул.

Sadoer розгладжує волосся по всій довжині. Цей ефект досягається за рахунок того, що арганова олія відновлює та живить локони зсередини. Продукт бореться із посіченими кінчиками, запобігаючи ламкості та сухості. Також арганова олія стимулює ріст волосся, спрощує укладку, робить локони більш слухняними, повертає блиск.

Після нанесення арганова олія не забруднює волосся, не обтяжує його та не сприяє надмірній жирності. Видимі результати можна помітити вже після першого використання. Продукт має накопичувальний ефект, який зберігається тривалий час. Арганова олія особливо рекомендована для сухого та посіченого волосся або пошкодженого у результаті фарбування чи освітлення.

На чисте волосся, вологе або сухе, нанесіть невелику кількість олії, попередньо розтерши його на долонях. Після сушіть і укладайте звичним чином.

Банка 30 капсул.