Окуляри віртуальної реальності vr box 2.0 із пультом! Акція

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 2 рази

Ставки приймаються до 23:34


На Кашалоті 2 роки
202 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обмін протягом 5 днів

Про товар

Окуляри віртуальної реальності VR BOX 2.0 створюють ефект повного занурення у світ тривимірного простору, який не поступається якістю навіть картинці в 3D кінотеатрах.

3D окуляри VR BOX 2.0 мають регулювання лінз по горизонталі та регулювання фокусної відстані лінз від очей до смартфона. Цей продукт призначений для смартфонів з діагоналлю екранів від 4 до 6 дюймів.

Максимальний розмір телефону, який влізе в окуляри:

Довжина – 163 мм

Ширина 82 мм

За допомогою 3D окулярів VR BOX 2.0 Ви зможете:

переглядати 3D фільми з повним зануренням у 3D світ;

дивитися панорамне відео у форматі 360 градусів;

грати у 3D ігри, які підтримують формат очок віртуальної реальності VR (virtual reality);

переглядати об'ємні фото у форматі 3D та багато іншого 

Увага! Для перегляду відео в 3D, Вам необхідно буде скачати на смартфон спеціальний додаток – AAA VR Cinema (качайте з Play Market), який із звичайного відео робить 3D (відео з розділеним екраном на 2 частини – ліву та праву).

Якщо Ваш смартфон слабенький і не тягне цю програму, то Вам треба лише качати вже готове відео в 3D форматі для VR окулярів. Цей формат називається Side by Side, як згадувалося вже раніше – це коли екран поділено на дві частини, тобто для лівого ока відео відтворюється окремо, для правого – окремо.

Як працювати з окулярами?

1. Завантажуєте на свій смартфон вподобаний додаток (можете в Play Market) або відео для VR окулярів;

2. Виймаєте спеціальний слот з окулярів, поміщаєте туди свій смартфон (діагоналлю від 3,5 до 6 дюймів) та вставляєте слот назад;

3. Надягаєте шолом VR-BOX 2.0 на голову, берете джойстик в руки і насолоджуєтеся віртуальною реальністю

З окулярами віртуальної реальності VR BOX 2 ви зможете:

1. Дивитися 3D фільми абсолютно будь-якого 3D формату на величезному екрані. Якість 3D відео в окулярах віртуальної реальності просто приголомшливе і можна порівняти тільки з IMAX.

2. Грати у VR ігри на вашому смартфоні. Ефект занурення в 3D віртуальний простір вашої гри, дивіться на всі боки і подорожувати віртуальним світом гри.

3. Грати у звичайні мобільні ігри у режимі віртуальної реальності! На даний момент вже підтримуються такі ігри як: GTA Vice City, Minecraft, Dead Trigger, Modern Combat 4, Dead Space, Final Fantasy, Fifa 15, Mass Effect, Need For Speed ​​Shift, Real Recing 3, Shadowgun та багато інших!

4. Підключити смартфон до ПК Wi-Fi і грати в будь-які ПК ігри в 3D режимі віртуальної реальності! Грайте, наприклад, у GTA V або будь-які інші ігри на вашому ПК!

5. Дивитися 3D відео формату 180 та 360 градусів. Такі відео дозволяють повністю відчути себе абсолютно в іншому місці! Спробуйте себе у ролі пасажира Формули 1 чи ролі пілота винищувача. Усі відео доступні на YouTube!

6.Використовувати додатки доповненої реальності!

7.Дивитись будь-які відео з YouTube в особистому віртуальному кінотеатрі на великому 2D екрані! Ви можете займатися в цей момент спортом, наприклад на велотренажері або еліптичному тренажері!

8. Дивитися еротичні 3D відео формату 180 та 360 градусів!

9. Дивитися високоякісні 3D скани реальних людей. Ви вразитеся наскільки реалістичними виглядають моделі дівчат!

Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені окулярами віртуальної реальності VR BOX! Перед покупкою ви зможете самостійно перевірити окуляри і переконатися, наскільки ця технологія! Ще жоден клієнт, що спробував окуляри у дії, не зміг встояти та відмовитися від покупки.

Комплектація:

Окуляри віртуальної реальності VR BOX 2.0

Пульт

Ганчірка для протирання лінз

Упаковка