Очищаюча маска для обличчя від зморшок, вугрів, пор, прищів livyuyao 0256

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 390 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
308 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Маска із зеленим чаєм та глиною: Маска із зеленим чаєм містить екстракт зеленого чаю, який ефективно видаляє забруднення з поверхні, освітлює темні плями та тьмяність.

Грязьова маска із зеленого чаю також може допомогти зменшити почервоніння, прищі та вугри, а також покращити колір обличчя.

ГЛИБОКА ПРОМИВКА: Мінерали глиняної маски для обличчя чудово підходять для видалення омертвілої шкіри, промивання пор шкіри та поглинання надлишків олії, забезпечуючи глибоку та ніжну очистку. Легко наноситься. Підходить для всіх типів шкіри.

Зменшення морщин: Наша зелена грязьова маска працює глибоко у ваших порах, що може допомогти покращити еластичність шкіри та зменшити тонкі лінії, зморшки та темні кола під очима, залишаючи незабруднену та гладку шкіру.

ДОСВІД СПА: Маска з глини з алое віра та зеленим чаєм для обличчя може допомогти зволожити, пом'якшити, заспокоїти та покращити суху та огрубілу шкіру, забезпечити достатнє зволоження шкіри, шкіра відчуває, ніби вона може дихати краще. Це дасть вам можливість насолодитися спа-процедурами.

КЛЮЧОВИЙ ІНГРЕДІЄНТ: Маска для обличчя із зеленим чаєм містить зволожуючі та поживні інгредієнти, такі як маття, зволожуюче алое віра, вулканічний бруд, що глибоко очищає, масло чайного дерева, вітамін Е. Без випробувань на тварин, синтетичні ароматизатори.

Вулканічний бруд та органічний зелений чай

Срок 16,07,24 вказаний на коробці.

В моїх обявах є ще товари - економія на доставці.

Відправляю

Новою поштою

Укр поштою

Можливий самовизіз Біла Церква.

Для уточнення замовлення та розмірів в наявності пишіть.