Обприскувач ручний 1л.

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до 24 трав. 17:54


На Кашалоті 12 роки
194 лота

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Обприскувач ручний підійде для роботи в саду, городі, в теплиці, для догляду за балконними і кімнатними рослинами. Невелика вага і компактний розмір ручного помпової обприскувача дозволяють з легкістю переносити його з місця на місце, що значно полегшує його транспортування і експлуатацію.

З допомогою обприскувача садового ви зможете зрошувати, поливати і захищати рослини від шкідників і хвороб. Завдяки якісному розпорошення, діюча речовина проникає в самі важкодоступні місця і надійно утримується на листках рослин.

Ручний обприскувач 1л. не піддається впливу хімічних речовин і виготовлений із зносостійких матеріалів.

Обприскувач, а також всі його деталі проходять багаторівневий контроль якості в процесі виробництва, тому садовий аксесуар прослужить вам довгі роки. Широка горловина дозволяє легко заливати і змішувати рідини в обприскувач, а також, з легкістю промивати прилад. Стійке дно захистить обприскувач від випадкових падінь, а нековзна шорстка поверхня рукоятки з виїмками під пальці забезпечить надійний і зручний захоплення під час роботи.

Максимальна температура заливається рідини для обприскувача помпової становить 95°C.

Охоплюваний відстань до 5 метрів, а надійний насос створює робочий тиск всього за кілька стрибків. Помповий обприскувач 1л. має два режими роботи: розпилювання та точна струмінь. Ви можете купити і використовувати обприскувач садовий ручної не тільки в саду, але і для догляду за автомобілем, для домашніх і побутових потреб. Користуватися обприскувачем просто і легко, вам не потрібні спеціальні навички або знання! Обприскувачем можуть користуватися навіть діти, допомагаючи вам з роботами в саду!

Без регулярної боротьби з шкідниками рослин - неможливо розраховувати на багатий урожай, тому вам необхідно використовувати ручний обприскувач ємністю 1л, щоб рослини були здорові і радували своїми плодами.

Характеристики:

Матеріал: пластик;

Тип: ручний помповий обприскувач;

Обсяг бака: 1л;

Розміри: 30х18 см;

Робочий тиск: 3 Бар;

Колір: оранжевий;

Вага: 0.3 кг

Лоти комбіную!