Обкладинки для Підручників 8-11 Класів з Подвійним Тисненим Швом – 9 штук

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до 30 вер. 20:43


На Кашалоті 3 роки
447 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Обкладинки для Підручників 8-11 Класів з Подвійним Тисненим Швом – 9 штук

ТМ КанцПолімер пропонує обкладинки, які забезпечать максимальний захист підручників для учнів 8-11 класів. Ось чому ці обкладинки є відмінним вибором:

- Подвійний Тиснений Шов: Подвійний тиснений шов додає міцності та стійкості обкладинкам, запобігаючи розривам і зношенню навіть при інтенсивному використанні. Це гарантує довговічність і надійний захист.

- Регульовані по Ширині: Обкладинки регулюються по ширині, що дозволяє ідеально підібрати їх під різні формати підручників. Це забезпечує універсальність і зручність у використанні.

- Матеріал: Виготовлені з харчового ПВТ, який є екологічно чистим, міцним і водостійким. Цей матеріал ефективно захищає підручники від забруднень, подряпин та пошкоджень.

- Набір: У наборі 9 обкладинок. Зверніть увагу, що для всіх підручників може знадобитися більше комплектів, якщо у вас є багато книг.

Ці обкладинки є надійним рішенням для захисту підручників старшокласників, забезпечуючи їх у відмінному стані протягом всього навчального року. Практичний і довговічний вибір для учнів 8-11 класів!