Новинка! Чуттєвий Attraction Awaken від Avon жін. 50 мл або чол. 75 мл

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 390 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
39 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Представляю класні новинки:

Attraction Awaken від Avon – це дует ароматів, створений на основі магнетичних спільних акордів, які, як було доведено, притягують до себе. Він витягує на поверхню всі ваші спогади, прагнення та таємниці. Цей аромат – це іскра, яка засліплює, і голос, який спокушає. Він був розроблений майстрами чуттєвості і доопрацьований AI, щоб гарантувати незабутнє поєднання. Аромат Attraction Awaken від Avon – це комбінація інгредієнтів, які використовуються для створення унікального аромату.

В лоті один аромат на вибір:

1. Для Нього, ми обрали іскристу верхню ноту мускатного горіха, романтичну ноту серця апельсинового коньяку та, спільну з Нею, мрійливу базову ноту, яка містить акорд пристрасного зілля, де вишукана шкіра, бурштинові мускуси та просочена ромом деревина творять гармонію пристрасного аромату.

2. Для Неї, вибрано іскристу верхню ноту чорної смородини, романтичну ноту серця — чорну туберозу та, об’єднану з ним, мрійливу базову ноту пристрасного зілля, що створює ауру загадковості та сексуальності.

 Шлейфові, стійкі, дуже красиво розкриваються протягом дня.

Шикарний подарунок!

В слюді ( цільна плівка поверх картонної коробочки), нові.

Упаковую надійно

Оплата на карту Приватбанку, враховуйте комісію банку.

Відправляю наступного дня після оплати Укрпоштою чи Новою поштою. Відправлення створюю онлайн, тому можу прорахувати вартість доставки.

Успіху в аукціоні!