Нові насадки аератори з гнучким шлангом на кран 2-х видів.

Крок ставки - 5 грн

Ставки приймаються до 22 трав. 20:45


На Кашалоті 5 роки
11 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Фото 1-3: Новий аератор-подовжувач крану з гнучким шлангом Ango G-25-H. Є 2 режима: звичайний і економний. Обертається на 360⁰. Загальна довжина аератора - 14,5см, інші заміри див. на ф.1. Фото 1-2 - магазинні, фото 3 моє.

Увага! В цій моделі аератора гнучкий шланг можна підігнути в любе зручне для вас положення і зафіксувати - шланг буде тримати зафіксоване положення поки ви самі не зміните його.

1 лот=1шт.

Фото 4-5: Новий аератор-подовжувач крану з гнучким шлангом AeR-G32. Є 2 режима: звичайний і економний. Обертається на 360⁰. Заміри аератора див. на ф. 4. Фото 4 - магазинні, фото 5 - моє.

Увага! В цій моделі аератора шланг досить гнучкий, але без можливості зафіксувати положення як в попередній моделі.

1 лот=1шт.

Загальна характеристика обох аераторів:

Країна виробник - Китай;

Тип комплектації - насадка на кран:

Модель - аератор, подовжувач крану;

Матеріал - нержавіюча сталь+ABS;

Покриття - хром;

Колір - срібний;

Монтаж - на носик крана.

***Примечание от производителя: Гибкая насадка на кран с функцией аэратора поможет экономить расход воды от 20% до 40 %. Насадка служит для сокращения расхода воды - смешивая воду с воздухом, делает ее мягкой и приятной. Насадку можно направить в любую сторону, ее длина расширяет возможности обычного водопроводного крана и позволяет сосредотачивать водный поток в нужную сторону. А также насадка на кран улучшает качество потока воды (брызги больше не летят во все стороны), насыщает воду кислородом, способствует выветриванию хлора и уменьшает шум воды. Подойдет для кранов с внутренней и внешней резьбой, удобная в установке и практичная в использовании.