Нормалізація функцій головного мозку, 30 капсул

Стартова ціна - 283 грн

Бліц-ціна - 283 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 10 роки
10 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Choice – українська компанія, виробник екологічних та етичних брендів для всіх галузей життя: краси, здоров’я й дому.

Нормалізація функцій головного мозку. Фітокомплекс.

30 КАПСУЛ

ПРИЗНАЧЕННЯ: Зниження інтелектуальної та емоційної активності, порушення пам’яті, зменшення концентрації уваги. Профілактика та відновлення кровопостачання після ішемічних інсультів, інфарктів, ТЕЛА (тромбоемболії легеневої артерії), атеросклерозу.

ОПИС:

Інтелект – натуральний комплекс для нормалізації роботи мозку. Дарує ясність мислення, добру пам`ять, підвищує уважність, працездатність, регулює настрій, усуває тривожність, депресії, соматичні порушення та головний біль, допомагає протистояти стресам, призупиняє старіння.

Цілющий ефект комплексу реалізовано шляхом:

- Посилення кровообігу завдяки розширенню судин, зміцненню капілярів і перешкоджанню утворення тромбів. Подібний ефект дають лактони гінкго, фенілпропаноїди меліси та розмаринова кислота.

- Захисту від окислювального стресу, що знижує пошкодження нейронів. Рослинні антиоксиданти допомагають нейтралізувати вільні радикали.

- Підвищення стійкості до кисневого голодування. Досягається шляхом використання жирів для отримання енергії, збільшення вироблення АТФ та уповільнення апоптозу. Вплив на ці процеси має гінкго білоба й золотий корінь.

- Мобілізації обмінних процесів у мозкових тканинах завдяки активному поглинанню клітинами кисню та глюкози.

- Нормалізації просування нервових імпульсів. Відбувається за допомогою контролю рівня нейромедіаторів, блокування рецепторів гальмування та нейрогенезу, що забезпечуються салідрозидом родіоли, гіперфорином звіробою та лактонами гінкго.

Вживання комплексу корисне в період підвищених навантажень, при порушеннях мозкового кровообігу, травмах мозку, після інсульту та для його попередження, а також при діабеті й атеросклерозі. Рекомендований людям похилого віку для ясності мислення та зміцнення пам’яті.

ДІЯ:

НОРМАЛІЗУЄ МОЗКОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ БЕЗ ПОБІЧНИХ ЕФЕКТІВ (ПІДВИЩЕНОГО ЗБУДЖЕННЯ, СОНЛИВОСТІ).

ЗБІЛЬШУЄ ШВИДКІСТЬ РЕАКЦІЇ, УВАГУ, ПОКРАЩУЄ КОГНІТИВНІ ФУНКЦІЇ, ПАМ'ЯТЬ.

ПОЛІПШУЄ МОЗКОВИЙ ТА СЕРЦЕВИЙ КРОВООБІГ, ЗМІЦНЮЄ КАПІЛЯРИ, ТОНІЗУЄ ВЕНИ.

ПЕРЕШКОДЖАЄ УТВОРЕННЮ ТРОМБІВ, ПРИГНІЧУЮЧИ ФАКТОР АГРЕГАЦІЇ ТРОМБОЦИТІВ, ЗАВДЯКИ ЧОМУ ЗАПОБІГАЄ ВИНИКНЕННЮ ІНФАРКТУ, ІНСУЛЬТУ, ІШЕМІЇ, ДЕМЕНЦІЇ.

УПОВІЛЬНЮЄ СТАРІННЯ МОЗКУ