Ніжний бюстгальтер з мереживом від Tchibo Німеччина , розмір 80С

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до завтра, 21:09


На Кашалоті 1 рік
29 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Нижня білизна та нижня білизна для гарного самопочуття

Цей бюстгальтер із чашками має безшовні легкі чашки та кісточки, за допомогою яких він м'яко утворює гарне декольте. Він зроблений з м'якої мікротасової якості з шовковистим блиском, а суміш еластану забезпечує стабільність розмірів, зручну посадку та додатковий комфорт.

З ніжним мереживом

М'які філіжанки бюстгальтера оздоблені ніжним мереживом, а невелика льняна петля додає гарний візуальний акцент. Для оптимального припасування ширина ремінця та застібки збільшена відповідно до розміру чашки, а застібка-гачок SoftSeal® можна відрегулювати 3 рази.

колір

Бордо червоний

матеріал

88% поліамід (PA), 12% еластан (LYCRA®)

мереживо 90% поліамід (PA), 10% еластан (LYCRA®)

сітка 85% поліамід (PA), 15% еластан (LYCRA®),

підкладка 100% поліестер

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см.

Де вказано розмір - зрізано назва бренду на підкладці, як і на більшості товарах tcm Tchibo, зовні звичайно ж непомітно. Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!