Натуральні карамельки Sweet Life, 140г

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 110 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 12 роки
20 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Sweet Life – це колекція натуральних карамелек, створених з любов’ю та турботою про ваш смак та здоров’я. Карамельки мають неповторний смак і текстуру, які приносять задоволення в кожному укусі. Ми пишаємося використанням лише натуральних інгредієнтів, щоб запропонувати вам неперевершену якість та ніжний смак.

Характеристики:

Натуральні інгредієнти: Кожна карамелька Sweet Life виробляється з використанням натуральних та високоякісних інгредієнтів, щоб дарувати вам справжнє задоволення.

Розмаїття смаків: Наш асортимент включає різноманітні смаки, від класичної карамелі до екзотичних фруктових і горіхових смаків, дозволяючи вам вибирати те, що підходить саме вам.

Без штучних добавок: Ми не використовуємо штучні барвники, ароматизатори або консерванти, що робить Sweet Life природним та безпечним задоволенням для вас та ваших близьких.

Застосування: Sweet Life натуральні карамельки підходять для будь-якого віку та моментів. Їх можна насолоджуватись як солодкими ласощами у будь-який час дня або використовувати як подарунок для близьких та друзів. Карамельки Sweet Life також чудово доповнюють чашку гарячого напою, надаючи їй ніжного та ароматного смаку.

Виберіть Sweet Life для задоволення від натуральних карамелек. Насолоджуйтесь їх неповторним смаком та створіть солодкі моменти у вашому житті!

Спосіб упаковки - Скляна банка

Вага - 140 г

Відгуки

Гарні і нямка, дякую