Naturalistas Fashion Doll Liya чорношкіра лялька "Гра з натуральним волоссям"

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 21 черв. 23:28


На Кашалоті 10 роки
95 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Знайомтеся з лялькою Лією від Naturalistas.

Натуралісти - це лінія чорношкірих модних ляльок, створених для того, щоб оспівувати природні локони, кучері та корони. Лія - модель з натуральним волоссям родом з Атланти. Будучи студенткою другого курсу інженерного факультету, життя Лії назавжди змінилося, коли вона познайомилася зі скаутом талантів з топового модельного агентства. Тепер, як міжнародна модель, відома своїми красивими туго накрученим волоссям, Лія проводить свій час, пропагуючи цінність натурального волосся. Лія має 5 точок артикуляції для безлічі модних поз, текстуроване волосся 4C і глибоку коричневу шкіру. Для виходу на подіум вона одягла елегантну небесно-блакитну в'язану сукню з блискітками, блискучі сережки-гвоздики, туфлі на підборах з ремінцями та сумочку в тон. Девіз Лії - "4С фактурне волосся прекрасне, як і ти!", і ця 11,5-дюймова лялька підтверджує кучерявим дітям, що їхні природні локони завжди в моді.

Нагороди та визнання: список Toys We Love від Amazon, фіналіст іграшки року.

У комплекті: 11,5-дюймова лялька Пейдж, знімний костюм і аксесуари.

Гра з натуральним волоссям: святкуйте природні завитки, локони та корони з Naturalistas Fashion Doll, Пейдж.

Укладайте волосся з автентичною текстурою: текстуроване волосся Пейдж 3C і середньо-коричнева шкіра створені, щоб відтворювати звичну естетику.

Пейдж надихає дітей: Пейдж — хімік, підприємець і творець Naturalistas Hair, лінії засобів по догляду за волоссям Natural Hair.

Одяг і поза Пейдж: Пейдж має 5 точок артикуляції, одягнена в шикарну сріблясту блискучу трикотажну сукню, сережки-кільця та носить рожевий гаманець на підборах.

Multiply The Fashion Forward Fun: наряди взаємозамінні з іншими 11,5-дюймовими ляльками та тематичними модними пакетами з колекції Naturalistas (кожен продається окремо).

Ляльки та аксесуари Naturalistas допомагають підвищити культурну ідентичність дітей віком від 3 років, які прагнуть до культурних ігор.