Naturalistas Fashion Doll Dayna чорношкіра лялька Гра з натуральним волоссям

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 21 черв. 23:18


На Кашалоті 10 роки
104 лота

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Зустрічайте модну ляльку Naturalistas, Дейну.

Натуралісти - це лінія чорношкірих модних ляльок, створених для того, щоб оспівувати природні локони, кучері та корони.

Дейна - уродженка Лос-Анджелеса і власниця розкішного перукарського салону Naturalistas. Маючи ступінь у сфері бізнесу та навчання у найкращій школі краси, вона є провідним стилістом з натурального волосся. Бізнес-леді та улюблениця знаменитостей, кар'єра Дейни, що викликає захоплення, принесла їй прізвисько "Заклинателька локонів". У Дейни 5 точок артикуляції для безлічі креативних поз, кучеряве волосся з текстурою 3C і середньо-коричневий відтінок шкіри. Вона носить золоту в'язану сукню максі з вирізом, блискучі сережки-гвоздики, туфлі на підборах на ремінцях і золоту сумочку. Оскільки девіз Дейни - "Пишайся своєю короною", ця 11,5-дюймова лялька надихне дітей цінувати не лише свою унікальність, але й красиві природні кучері та локони. Колекціонуйте чорношкірих ляльок Naturalistas та модні набори, щоб доповнити гру з натуральним волоссям. Ляльки Naturalistas - чудові подарунки для дітей віком від 3 років, які шукають веселу та розвиваючу гру.

Нагороди та визнання: список Toys We Love від Amazon, фіналіст іграшки року.

У комплекті: 11-дюймова лялька Дайна, знімний костюм і аксесуари.

Гра з натуральним волоссям: святкуйте природні завитки, кучері та корони з модною лялькою Naturalistas Dayna.

Укладайте волосся з автентичною текстурою: текстуроване волосся Dayna 3C і помірно-коричневий відтінок шкіри були створені, щоб дати дітям відчуття знайомства з культурою.

Дайна надихає дітей: Дайна закінчила коледж і віддана власниця бізнесу, яка прагне сприяти здоров’ю натурального волосся.

Сукня та поза Дайни: Дайна може позувати з 5 точками артикуляції та носить розкішну знімну максі-сукню з вирізом із блискучим вирізом, тілесні туфлі на підборах і золоту сумочку.