Насадка для пилососа . Супер річ . Читаємо опис

Стартова ціна - 75 грн

Бліц-ціна - 95 грн

Крок ставки - 5 грн

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
77 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Щілинна насадка на пилосос Dust Daddy — для абсолютного видалення пилу

Кожен господар свого будинку намагається підтримувати його в чистоті. Але часто прибирання доставляє багато клопоту, а видимий результат пропадає через пару днів. До того ж у будь-якому приміщенні є такі ділянки, прибирання яких скрутна. Це очищення поверхні від пилу або простору за диваном, під ліжком. Рухати кожен раз меблі – тяжко і важко, особливо для жінки.

Прибирання може перетворитися не тільки швидке, але ефективне заняття, якщо до справи підключити спеціалізований продукт — насадка для пилососа Dust Daddy. Це маленьке пристосування переверне ваше уявлення про прибирання.

Dust Daddy – що це?

З першого погляду, Dust Daddy нагадує міні-мітлу, однак замість прутиків у неї 36 гнучких пластикових трубочок, здатних дістатися в самі важкодоступні місця скупчення пилу. Тонкі гнучкі трубочки проникають куди завгодно, легко пропускають пил, але не засмоктують дрібні господарські предмети і не захоплюють об'єкти, крупніше пилових грудочок. Саме тому вона краще інших підходить для обробки щілин за радіаторами, меблями і навіть передній панелі авто.

Як використовувати насадку?

Проводити прибирання з допомогою Dust Daddy неймовірно просто:

Розширити манжету до необхідного розміру;

Закріпити її на шлангу пилососа;

Включити пилосос і приступити до збирання.

Варто відзначити, що насадка універсальна і підходить для більшості моделей пилососів, але ефективність її роботи безпосередньо залежить від потужності вашого приладу.

Що можна прибирати за допомогою Dust Daddy?

Щілинна насадка на пилосос Dust Daddy

За допомогою цієї насадки можна очищати листя кімнатних рослин, карнизи, витяжки, жалюзі та радіатори. Вона підходить для прибирання на книжкових полицях, в ящиках з документами, здатна дбайливо видаляти пил з комп'ютера і клавіатури.

Перераховувати цей список можна довго, тому можна сміливо стверджувати, що Dust Daddy під силу прибрати більшість предметів в квартирі. При цьому вона не вимагає перестановки предметів і вилучення вмісту ящиків. Згадайте, як довго доводиться витирати пил, особливо якщо на відкритих полицях розташовані сувеніри і всяке начиння. Боячись пошкодити предмети, їх доводиться знімати і по черзі очищати кожен. З насадкою Dust Daddy це буде в минулому – вам буде досить просто піднести її до старому ділянці і зібрати всю пил, не переставляючи предмети.

Також, з нею ви будете позбавлені від необхідності ялозити мокрою ганчіркою по різних поверхнях і очікувати їх висихання, щоб повернути всі речі на свої місця.

Переваги насадки Dust Daddy:

Простота – навіть генеральне прибирання з цим пристосуванням виконується в кілька разів швидше;

Універсальність – за рахунок силіконової манжети насадка легко «пристосовується» до будь-якого пилососа;

Зручність – насадка не зашкодить листя рослин і крихкі предмети, а чистячі щіточки перешкоджають засмоктування дрібних предметів;

Необмежені можливості – з її допомогою можна очищати абсолютно все: клавіатуру, внутрішні деталі ПК, квіти, іграшки, полиці, меблі, радіатори, жалюзі і не тільки;

Практичність – щітка дуже практична, довговічна, має привабливий дизайн, і легко очищається.

Насадка на пилосос Dust Buddy — це корисне і практичне пристосування, здатне значно спростити і прискорити процес прибирання ваших речей, адже Вам більше не потрібно буде протирати всі предмети побуту окремо, а зекономлений час Ви зможете присвятити для себе і провести його з користю.

Характеристики насадки Dust Buddy:

Тип: насадка для пилососа;

Конструкція: розбірна;

Матеріал: пластик, гума, ПВХ;

Розміри насадки (Д/Д): 39x4 см.;

Довжина трубочок: 22 см.;

Колір: чорний/синій;

Вага: 100 г

Комплектація товару:

Насадка з щілинними трубками;

З'єднувальна трубка;

Манжета-ущільнювач;

Картонна упаковка (28.5x9.5x4.5 см.).

Возврата нет! Делаем ставки обдуманно. Лотов много будет сегодня выставлено на 48 часов . Смотрите все лоты . Комбинируем в одну посылку.