Набір з кореневищ багаторічників для клумби, альпійської гірки

Стартова ціна - 25 грн

Бліц-ціна - 55 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обмін протягом 14 днів

Про товар

Набір з 5 кореневищ багаторічників для клумби, альпійської гірки. Різна висота, різний час цвітіння. Навіть, коли не цвітуть. то утворюють дуже декоративні кущики з листочків. Рослинки дуже невибагливі до грунтів, не потребують особливого догляду.

1. Маргаритка купчаста, червоний та яскраво рожевий колір квіточок. Зацвітає дуже рано, одночасно з первоцвітами і цвіте аж до заморозків з періодами між цвітінням 2-3тижні.

2. Фіалка запашна. Зацвітає одна з найперших, як тільки чуть пригріє сонечко, розмножується пагонами, які відростають від основного кущика, може також насіватися.В період цвітіння листя дуже мало, пізніше виглядає акуратними зеленими кулястими кущиками.

3. Фіалка біла. Зацвітає після того, як перецвіте фіалка запашна одночасно з пізнішими нарцисами і цвіте дуже довго, сама потім розмножується насінням. До заморозків виглядає акуратними зеленими кулястими кущиками.

3. Материнка звичайна (Origanum vulgare), інша назва орегано, душиця, — багаторічна медоносна трав'яниста рослина з роду Материнка. Потужний аромат материнки невіддільний від піци, томатних соусів, м'яса на грилі та інших страв італійської кухні. Використовується у свіжому чи сушеному вигляді, він є частиною традиційного букета прованських трав. Траву материнки широко застосовують також у медицині.

Рослина багаторічна, цвіте з початку липня аж до заморозків, цвіт можна зрізати і через 1-2 тижні зацвіте знов. Розмножується насінням або поділом куща.

4. Льон декоративний багаторічний. Росте дуже ніжним кущиком висотою до 50см. Цвіте з червня і аж до заморозків. В період цвітіння розкриває одночасно дуже багато квіточок, які цвітуть рівно один день, а наступного дня розкриваються наступні, тому грунт під кущем завжди встелений ніжно-блакитними пелюстками.

В лоті 5 частинок кореневищ, якщо яка небудь рослина з набору не потрібна, можна замінити іншою.

Є ще багато насіння або розсади цікавих квітів (нагідки, чорнобривці, гвоздика, хризантема біла мультифлора, жоржина, іриси, гладіолуси, лілейник, та ін)

Пересилку оплачує покупець при отриманні

Відгуки

Щиро дякую за подарунок.
Спасибо большое за цветочки)
  • oasus 28 лютого, 12:01

    25