Набір плівка, чохол для пульта дистанційного керування, термозбіжна 10 шт

Крок ставки - 5 грн

Ставки приймаються до 22 черв. 19:06


На Кашалоті 1 рік
337 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Набір плівка, чохол для пульта дистанційного керування, термозбіжна 10 шт

Згодом кнопки на пульті стираються й можуть почати залипати, позаяк у процесі використання пульта під корпусом накопичується бруд. Прозорий термоусадковий чохол захищає пульт від пилу, бруду, жирних плям і вологи, водночас має ненав'язливий та досить естетичний вигляд. Чохол зробить Ваш пульт водонепроникним, що буде особливо доречним для використання на кухні.

Чохли універсальні, підходять для будь-якої моделі пульта. Всього в наборі 5 плівок, які підійдуть для різних типів пультів дистанційного керування (пульта для телевізора, кондиціонера, DVD-програвача, домашнього кінотеатру, аудіосистеми, відеомагнітофона, люстри тощо).

Інструкція із застосування термоусадкової плівки:

1. Витягнути пульт із заводського паковання, протерти його ганчіркою або серветкою. Одягти на пульт термоусадковий чохол. Якщо чохол довгий, його можна обрізати до потрібного розміру.

2. Ввімкнути фен і спрямувати гаряче повітря на пульт у плівці. Гарячий потік має мати температуру вищу, ніж 60 градусів.

3. Повертати пульт і спрямовувати на нього гаряче повітря з фена, поки термоусадковий чохол щільно не обхопить пульт. Залишки плівки внизу можна обрізати, водночас чохол не втратить свою форму.

Розмір: 110*270 мм.

Матеріал: термоусадкова плівка.

Колір: прозорий.

Набір із 10 штук.