Набір кухонних ножів

Стартова ціна - 475 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
42 лота

Укрпошта, Нова пошта
Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

НАБІР КУХОННИХ НОЖІВ КОНТР ПРО (CONTOUR PRO KNIVES) — ідеальний подарунок. Вважаєте, що ножі дарувати не можна? Вам достатньо взяти з винуватця свята символічну платню — і можете забути про забобони. Набір кухонних ножів Контр Про (Contour Pro Knives) — такий подарунок не можна не оцінити. Професійні кухонні ножі Контр Про (Contour Pro Knives) слугуватимуть господареві довгі роки.

Ніж для стейка – це ніж середнього розміру з міцним негнущимся і дуже гострим лезом, яке розширюється в основі і різко звужується до загостреного кінчика. Має підняте вістря і значно вигнуту ріжучу кромку, що дозволяє ножу проникнути в найдоступніші місця. Вузьке лезо перешкоджає прилипанню продукту до полотна ножа. Такий ніж використовується не тільки для приготування стейку, а й для обробки будь-якого виду м’яса.

Ніж філейний – це найдовший ніж, який має тонке і дуже гнучке лезо. Він призначений для вирізування філе, нарізування рівних тонких шматків м’яса та риби. Ви можете зробити рівномірний розріз одним рухом ножа завдяки довгому лезу. За рахунок гнучкості та тонкості леза можна легко зняти шкіру, плівку, а також відокремити жили або філе риби від кістки.

Ніж універсальний – улюблений ніж усіх господарок. Він дуже схожий формою на кухарській, але коротший і трохи вже. Корисний при нарізанні салату, ковбаси, сиру, цибулі, хліба і майже всього на кухні.

Ніж для рубання м’яса – він має широке товсте важке лезо з гострою кромкою, що дає можливість без особливих зусиль впоратися з найтвердішими ділянками оброблюваного продукту. Цей ніж призначений для рубання м’яса, коли необхідно обробити або розрубати великі шматки замороженого м’яса чи м’яса з кістками.

Ніж для чищення та різання овочів – це універсальний ніж, він підходить як для нарізки цибулі, цибулі, зелені, так і для чищення та різання овочів. Завдяки гострій кромці клинка можна точно контролювати глибину надрізу при декодуванні, очищенні, рубці та нарізуванні кубиками продуктів.

Ножиці– необхідні для обробки готової курки, кролика або качки. Якісні кухонні ножиці — чудовий додаток до якісних ножів.

КОМПЛЕКТАЦІЯ ПРОФЕСІЙНОГО КУХОННОГО НАБОРУ НОЖІВ КОНТР ПРО (CONTOUR PRO KNIVES):

Універсальний ніж – 1 шт.

Ніж для рубання м’яса – 1 шт.

Ніж для обробки філе – 1 шт.

Різак – 1 шт.

Ніж для очищення продуктів – 1 шт.

Ножиці – 1 шт.

Ніж для стейків – 4 шт.

Магнітна рейка – 1шт.

Накладений платіж.

Можна замовити без ставки.