Набір аксесуарів для догляду за автомобілем 9 в 1: панелі приладів, вікон, салону, вентиляційних отв

Крок ставки - 50 грн

Ставки приймаються до 12 жовт. 23:44


На Кашалоті 3 роки
64 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Обмін протягом 1 дня

Про товар

Автомобільний косметичний набір із 9 предметів чищення салону та екстер'єру, включаючи моторний відсік, колеса, шкіряні сидіння, бампери, вентиляційні отвори. Підходить для автомобілів, вантажівок, мотоциклів, позашляховиків, човнів та ін.

Комплексний набір для миття автомобіля: Це необхідний сімейний набір для чищення автомобіля, повний комплект аксесуарів, який задовольнить усі ваші потреби в миття автомобіля і забезпечує комплексне очищення вашого автомобіля.

Преміальний матеріал і добре виготовлений: наші комплекти для миття автомобіля виготовлені з м'якого та міцного матеріалу, який ретельно очищає ваш автомобіль, але не подряпає фарби. Складне відро виготовлене з водонепроникного брезенту, герметичні шви і не протікає. На губці для миття немає волосків та сміття. Рушники м'які, безворсові, підходять як для сухого, так і для вологого витирання. Набір спеціально розроблений для миття та робить ваш автомобіль елегантним та чистим.

Багатоцільовий набір для прибирання: набір для миття автомобіля також використовується для прибирання офісу та кухні. Розбірне цебро можна використовувати як похідну ємність для води, цебро для риболовлі. Рушник та губка для миття з мікрофібри відмінно підходять для кухонних та ванних поверхонь, для миття скла. Набір кистей для миття автомобіля та скребок для вікон зручні для миття кухні, ванної кімнати, підлоги, раковини.

Набір з 9 інструментів для чищення включає:

1 шт. * Універсальне портативне складане відро

2 шт. * рушники з мікрофібри

1 шт. * щітка для полірування автомобіля

1 шт.* щітка з твердим ворсом

1 шт.* щітка з м'яким ворсом

1 шт. * рукавичка для миття авто

1 шт. * губка для миття автомобіля

2 шт. авто шампунь