Moroccanoil Treatment for all hair types, 10ml нова поживна олійка для всіх типів волосся .

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 19 жовт. 13:10


На Кашалоті 10 років
181 лот

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Нова.

Оригінал

10 мл

Для всих типів волосся.

Moroccanoil Treatment Hair Oil має надлегку формулу, яка миттєво поглинається волоссям, внаслідок чого воно стає шовковистим і сяє природним блиском. Даний засіб має здатність відновлювати волосся, пошкоджене під впливом негативних факторів навколишнього середовища, а також унаслідок хімічних процедур.

Олія для волосся Moroccanoil Treatment Hair Oil також полегшує розчісування волосся, носіння перуків та нарощування волосся.

Основні переваги засобу: активне оздоровлення та зволоження, а також:

надання еластичності та пружності волоссю;

не потребує змивки;

у складі відсутні парабени та сульфати;

усуває пухнастість волосся за вологої температури;

живить і надає м'якість локон;

тривалість сушіння волосся скорочується на 40%.

Олія MoroccanOil Oil Treatment For All Hair Types для відновлення волосся має полегшену текстуру, яка після закінчення процедури догляду не обтяжує їх, а навпаки робить повітрянішими, привабливішими і слухнянішими. Основним компонентом у засобі є олія аргани. Його завдання - транспортувати волосяному стрижню недостатню вологу та матеріал для природної реставрації волосся, зростання, захисту від фотостаріння та інших руйнівних факторів із зовнішнього середовища.

:white_small_square:Спосіб застосування :

Наноситься поверх підсушеного вологого волосся і не вимагає ополіскування - служить щоденним поживним і доглядом, що захищає. При програмі відновлення продукт наноситься в малій кількості на чисте (ще вологе) волосся з наступним утепленням голови рушником. Ефективність процедури визначається тривалістю витримки олії на волоссі. Змивається теплою водою.