Монстр хай Клодін Вульф бал монстрів Monster high Clawdeen Wolf doll, оригінал

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 24 черв. 18:52


На Кашалоті 13 роки
383 лота

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Монстр хай Клодін Вульф бал монстрів - Monster High Doll, Clawdeen Wolf in Monster Ball Party Fashion with Themed Accessories Including Balloons.

Оригінал від Mattel.

.

Лялька Clawdeen Wolf прибуває на Monster Ball у неймовірно крутому стилі! Вона влаштовує вечірку, яка неодмінно зробить заяву на жахливому танцювальному майданчику Monster High.

Моторошно елегантний костюм цього перевертня сяє так яскраво, як повний місяць! Атласна тканина має блискучу обробку, а шикарні структуровані плечі надають дизайну драматичної нотки.

Clawdeen Wolf полює за високою модою зі своєю сумочкою у формі півмісяця. Він відкривається, щоб вмістити її компактну черепашку!

Її блискуче волосся підкреслено вузлом із шипами, а сережки різного кольору, чорний смокінг із бантом і туфлі на підборах доповнюють її образ.

Додаткові аксесуари для розповіді створюють фантастичний вечір: групове селфі на згадку про ніч, моторошний пучок повітряних куль, стіна з пончиками та один пончик.

Ця лялька Monster High Clawdeen Wolf стане моторошним доповненням до будь-якого черепа! Діти та вболівальники можуть подивитися на інших упирів Monster Ball, щоб отримати ще страшнішу розвагу.

.

Доставка - НП, УП, самовивіз.

Повернення немає.