Монстр хай Клео де Ніл бал монстрів Monster high Cleo de Nile monster ball doll, оригінал

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 24 черв. 18:52


На Кашалоті 13 роки
383 лота

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Монстр хай Клео Де Ніл бал монстрів - Monster High Monster Ball Doll, Cleo De Nile in Party Dress with Themed Accessories Including Scepter & Cupcakes.

Оригінал, США.

Новий реліз.

Лялька шарнірна.

.

Лялька Клео Де Ніл приїжджає на Бал Монстрів у королівському стилі. Вона влаштовує вечірку, яка неодмінно зробить заяву на жахливому танцювальному майданчику Monster High.

Страшно крутий наряд цієї мумії випромінює царствену драму. Її міні-сукня з яскравим принтом визирає із зібраних складок блискучої чорної тканини.

Клео де Ніл виходить зі свого саркофага, як королева, з сумочкою «око Гора». Він відкривається, щоб вмістити її компактну піраміду.

Її блискуче волосся зібрано у високу хвилю, а сережки-піраміди, браслет у вигляді змії та туфлі на підборах завершують її образ.

Додаткові аксесуари для оповідання створюють фантастичний вечір: групове селфі на згадку про ніч, скіпетр і діадема для фотографій і триярусна підставка для кексів із виделкою.

Ця лялька Monster High Клео Де Ніл стане моторошним доповненням до будь-якого черепа. Діти та шанувальники можуть подивитися на інших упирів Monster Ball, щоб отримати ще страшнішу розвагу.

.

Доставка - НП, УП, самовивіз.

Повернення немає.