Монстер хай Твайла піжамна вечірка monster high creepover party twyla hlp87 mattel

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 23:20


На Кашалоті 10 роки
86 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

УВАГА! НЕВЕЛИКЕ ПОШКОДЖЕННЯ БЛИСТЕРА - ДИВІТЬСЯ ФОТО!

Ляльки Monster High Creepover Party мають детально опрацьоване вбрання та аксесуари для ночівлі, присвячені їхньому унікальному лякаючому образу, а також фігурку вихованця!

Monster High представляє Твайлу, добру гульку, яка вкладає «солодке» у «солодкі сни»! Вона має здатність маніпулювати тінями і входити в сни своїх побратимів - ідеально підходить для кріпів!

В'язаний светр ляльки Twyla неймовірно затишний! Вона поєднує його зі спідницею з оборками, прикрашеною павутиною, босоніжками на підборах і атласною кепкою з капюшоном з кролячими вушками.

Цей тіньовий монстр з хвилястим волоссям з ефектом омбре і завитою чубчиком служить скритності. Вона підкреслює своє вбрання шпилькою для волосся на дверній ручці, сережками-баггі, браслетом у вигляді пісочного годинника і ременем з дверним молотком.

Вона і мріяти не піде на піжамну вечірку без Дастіна, свого вихованця-кролика або рюкзака-пилососа!

У набір входять все необхідне приладдя: маска для сну, яка зробить речі красивими та темними, чайна чашка, яку можна взяти з собою, телефон iCoffin, штрудель із наляканою випічкою та бібліотечна книга «Введення в талісмани».

Позируйте ляльку Твайлу, як мон-зірку, якою вона є! Гнучкість у тулубі, ліктях, зап'ястях та колінах дозволяє краще грати в моду та розповідати історії.

Щоночі вурдалака потрібні химерні друзі! Познайомтеся з колекцією Monster High Creepover Party, щоб повеселитися разом із усією жахливою командою.

Діти віком від 3 років і старші можуть зібрати всіх учнів