Многофункциональная тушь для ресниц 5-в-1 The One wonderlash

Стартова ціна - 200 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 років
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Багатофункціональна туш для вій 5-в-1 The ONE WonderLash від шведського бренду Oriflame – це універсальний продукт, створений для досягнення максимального ефекту у догляді за віями. Ця туш вражає своїми властивостями: вона не лише збільшує товщину та довжину вій, але й надає їм об'єм, пружність і бездоганно розділяє, забезпечуючи при цьому ефект без грудочок. Її унікальна фігурна 3D-щіточка сприяє підняттю вій, додаючи їм об'єм і виняткову довжину.

Флакончик туші має об'єм 8 мл і представлений у класичному чорному кольорі, який є універсальним вибором на будь-який час доби та для будь-якої події. Продукція Oriflame розроблена на натуральній основі, пройшла суворий дерматологічний контроль і підходить навіть для чутливих очей, мінімізуючи ризик алергічних реакцій.

Використання такої туші дозволяє створити ідеальний макіяж очей, підкреслити глибину та виразність погляду, а також дбати про здоров'я та красу вій. Термін придатності вказаний до вересня 2023 року і це останій шанс придбати туш,яку зняли з виробництва.