Много классных лотов!помада 718

Стартова ціна - 45 грн

Бліц-ціна - 145 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 13 років
117 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Об'єм: 4g

Класифікація: мас маркет

Країна ТМ: Італія

Зроблено в: Італія . Опис Color Me Diamond Lipstick

Яскрава і насичена палітра відтінків помади Diamond Lipstick від Color Me вражає уяву. Тут можна знайти червоні спокусливі кольори на романтичний вечір або ніжно-рожеві на кожен день.

З помадою Diamond Lipstick від Color Me ваші губи будуть сяяти, наче діаманти, спокушаючи і заманюючи оточуючих чоловіків. М'яка текстура дозволяє косметичному засобу рівномірно лягати на губи і триматися більше п'яти годин, завдяки незвичайно стійким пігментам.

Склад губної помади Diamond Lipstick від Color Me може похвалитися наявністю високого рівня протеїнів і олій. Ці компоненти захищають шкіру від пересихання та впливу ультрафіолетових променів.

Дизайн футляра дуже стильний і розкішний. Металевий герметичний корпус надійно захищає косметичний засіб від висихання або пошкодження. Ваша усмішка подібна Афродиті з картини Сальвадора Далі, якщо на губах блищить діамантова Diamond Lipstick від Color Me!

Спосіб застосування: спочатку намалюйте лінію губ, потім, злегка обертаючи корпус трубки, виведіть кінчик губної помади на відстань 15 мм від краю корпусу трубки, нанесіть помаду на губи і рівномірно розподіліть її по поверхні обох губ.

Об'єм: 4g

Країна-виробник: Італія

Відгуки

Товаром я осталась довольна!