Мій перший зошит(ламінований) пиши -стирай, 50 зав., 25 ст. в подарунок 10 ар. для малювання пальч.

Стартова ціна - 220 грн

Бліц-ціна - 220 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
18 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

БАГАТОРАЗОВИЙ ЗОШИТ ДЛЯ ДІТЕЙ 2-5 РОКІВ, В ПОДАРУНОК МАРКЕР, 10 АРКУШІВ ДЛЯ МАЛЮВАННЯ ПАЛЬЧИКАМИ

Зошит “пиши-стирай” для дітей – важливий елемент для пізнання, розвитку та навчання! Він має багаторазову поверхню, яка дає змогу писати та стирати безліч разів. Завдяки цьому дитина не боятиметься вчитися, виконувати завдання, робити помилки, адже в неї буде можливість все виправити! Спеціальний маркер з легкістю стирається губкою або серветкою.

Багаторазовий зошит за допомогою гри познайомить з навколишнім світом, допоможе вивчити кольори, літери, складати слова, рахувати, знаходити відповідності, підготуватися до письма за допомогою спеціальних вправ.

Такий зошит може зайняти дитину будь-де. Його можна взяти з собою на прогулянку, в дорогу, у відпустку. Завдяки спеціальному покриттю сторінок, зошит не порветься та не забрудниться.

Зошит “пиши-стирай” має: А4 формат (21*30 см), 25 робочих сторінок, на яких розміщені 50 завдань.

Виконуючи завдання, дитина розвине: візуальне сприйняття, дрібну моторику, пам’ять, увагу, логічне мислення, фантазію та уяву.

Багаторазовий зошит “пиши-стирай” – це комплексний розвиток дитини з найменших років. Він стане найкращим другом та чудово підійде для подарунку