Міні лампа для нігтів

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до завтра, 10:09

1 ставка


На Кашалоті 2 роки
157 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Міні-лампа для нігтів 6Вт USB SUN для полімеризації гелю та гель-лаків - Втілення зручності та ефективності в одному компактному пристрої! Міні-лампа для нігтів 6Вт USB SUN пропонує передові технології для полімеризації гель-лаків та інших гель-покриттів. Завдяки своєму унікальному дизайну та легкій вазі, вона легко поміщається в будь-яку сумочку або навіть у кишеню, що робить її ідеальним вибором для домашнього використання та мобільних майстрів.

Лампа 6 ват розрахована на понад 50 000 годин роботи. Прискорюйте процедуру манікюру гелю: сушіть гель-лаки відразу на 4+1 пальцях. Має 6 світлодіодних ламп по 1 Вт кожна, що не потребує заміни протягом 5 років! Надшвидкість полімеризації. Корпус виготовлений із якісного пластику, прилад виглядає дуже стильно, забезпечить швидку полімеризацію гелів, гель лаків. Базові покриття сушать бондери за 10 с. Кольорові гель лаки 20 сек, чорний колір 30 сек, верхнє покриття 30 сек, гелі 30 сек.

Переваги:

З 6 світлодіодними лампочками та зручним розміщенням, ця лампа забезпечує рівномірну та швидку полімеризацію вашого гель-лаку, надаючи манікюру неймовірну довговічність.

Просто натисніть кнопку ON/OFF і вбудований таймер на 60 секунд запустить процес полімеризації, гарантуючи ідеальний результат.

Вона не дратує очі та забезпечує безпечне використання протягом усього процесу.

Отримайте професійний манікюр прямо вдома або в дорозі за допомогою цієї портативної та ефективної лампи!

Характеристики:

Потужність: 6 Вт

Довжина хвилі: 365 + 405nm

Підходить Тип: УФ-гель/LED гель/

Lifttime: 50000hrs

Розмір: 60*203*70 мм

Вага: 56,5 g

Комплектація:

Міні-лампа для нігтів 6Вт USB SUN Рожева

USB кабель

Інструкція

Заводська упаковка