Міні епілятор-тример для лиця finishing touch flawless

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до 21 трав. 09:45


На Кашалоті 12 роки
193 лота

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Міні епілятор Flawless - це найефективніший і безболісний спосіб виглядати ідеально.

 

Епілятор Flawless-це компактний пристрій, який, як і всі жіночі штучки, одягнене в стильний і компактний корпус. Епілятор у формі губної помади? Такого Ви ще не бачили. Тепер Ви навряд чи розлучитеся з цим модним і корисним аксесуаром. Модниці, які випробували в дії депілятор для особи, з упевненістю заявляють, що це незамінна річ в їх арсеналі.

 

У чому ж його унікальність? 

В позолоченій голівці епілятора для видалення волосся на обличчі приховані гострі леза, які м'яко видаляють навіть самі тонкі і короткі волоски. Завдяки спеціальній формі головки, леза не пошкоджують ніжну шкіру обличчя, тому Ви завжди виглядаєте чудово, навіть якщо тільки закінчили процедуру з видалення волосся на обличчі. Тепер, щоб позбутися від небажаних волосся на обличчі, Вам достатньо відкрити ковпачок епілятора, натиснути на кнопку, і провести головкою ручного епілятора для особи в потрібному місці. Ніяких додаткових косметичних засобів Вам не знадобиться, а шкіра після процедури збереже свій здоровий вигляд і стане гладкою, як у немовляти.

 

Переваги електричного епілятора: 

можна використовувати кожен день, не чекаючи моменту, коли волосинки досягнуть потрібної довжини;

підходить для використання на всіх ділянках особи, а також в інших областях тіла, де потрібно бережна обробка шкіри;

дозволяє видаляти пушок на обличчі, дозволяючи лягати косметиці більш рівномірно і роблячи макіяж ідеальним;

відмінний варіант для подорожей або щоденного використання. Компактний розмір, безшумна робота і висока ефективність зробили епілятор незамінним помічником, навіть у непередбачених ситуаціях; конструкція головки епілятора розроблена таким чином, щоб процес епіляції був абсолютно безпечним і безболісним;

підходить для всіх типів шкіри, не дратує навіть саму чутливу шкіру;

золоте покриття запобігає розвиток хвороботворних мікроорганізмів на поверхні пристрою.

Забудьте про те, що неодмінними супутниками епіляції колись були почервоніння і роздратування шкіри. Жіночий епілятор Flawless настільки акуратно і ніжно впливає на шкіру, що ви будете виглядати надзвичайно, навіть відразу після процедури.

 

Як працює епілятор Flawless? Принцип дії схожий з звичайної чоловічої бритвою. Але особлива технологія, яка була використана при виготовленні епілятора, дозволила зробити процес видалення волосся більш точним і делікатним. Гостре лезо зрізає волосинку, не пошкоджуючи шкіру. Сама головка швидко обертається, піднімаючи кожен волосок таким чином, щоб зріз вийшов як можна більш точним.

 

Особливість епілятора для шкіри в тому, що його робота заснована на енергозберігаючої технології. Для його роботи потрібно всього лише одна пальчикова батарейка. При цьому батареї вистачає на довгий час використання пристрою.

 

Технічні характеристики:

Матеріал корпусу: пластик, метал.

Тип живлення: батарейка АА ( 1шт., не входить у комплект)

Розмір: 10.2*2.3 см.

Вага: 93 гр.

Комплектація:

Епілятор для обличчя

Щіточка

Інструкція