Мило-шампунь «Пивний"

Стартова ціна - 90 грн

Бліц-ціна - 120 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
166 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Мило-шампунь «Пивне»

80г

Відмінний засіб для догляду за шкірою голови. Лупа і випадання волосся, тонке і тендітне волосся, ці проблеми можна залишити в минулому назавжди. У процесі виготовлення цього твердого шампуню ми використовуємо замість води справжнє живе пиво, оскільки воно є чудовим кондиціонером. Оливки оливки, жожоба і виноградне масло зміцнюють і додають блиску. Для глибокого очищення я використовуємо пом'якшувальне масло кокоса. Щоб допомогти вашому волоссю відновитися ми додали масло розторопші, яке стимулює зростання цибулин волосся. Олії полину і апельсина поєднують у собі не тільки цілий вітамінний комплекс і тонізуючий ефект для вашого волосся і шкіри, крім цього, вони мають стійкий аромат! Рекомендується для нормального та комбінованого волосся.

Спосіб застосування:

Добре спіньте мило в долонях;

Нанесіть на шкіру голови та коріння;

помасажуйте протягом 1-2 хвилин;

змийте;

за потреби повторіть дії ще раз;

обов'язково промийте шкіру голови і волосся підкисленою оцтом або соком лимона водою (дві столові ложки фруктового оцту або лимонного соку на літр води, використовуйте прохолодну воду).

Склад: омилені олії кокосу, оливи, касторове; мигдальне; натуральне живе пиво (чорне); олія виноградної кісточки, олія солодкого мигдалю, олія жожоба; ефірні олії полину та апельсина; кориця та імбир мелений.; овеча вовна; лимонна кислота.