Міцелярна вода, засіб для зняття макіяжу, Bioaqua Avocado Pure, 500мл

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до 20 жовт. 22:26


На Кашалоті менше року
99 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Міцелярна вода - це відмінний дбайливий засіб очищення шкіри обличчя та шиї від будь-яких забруднень. Міцели – це такі спеціальні частинки, які швидко розчиняють бруд та макіяж і він залишається на ватному диску. Використовувати можна і вранці, і ввечері, і протягом дня, щоб підправити макіяж. Щоб на шкірі не було подразнень, висипань і пори не забивалися, потрібно міцелярний засіб змивати водою.

Засіб безбарвний, з легкою та ніжною консистенцією та приємним ароматом, чудово очищає шкіру від забруднень, жиру, макіяжу, не порушує природний РН шкіри, завдяки своєму особливому складу. Можна очистити очі та губи від макіяжу, шкіру від жиру, поту та бруду без особливих зусиль, м’яко, не травмуючи шкіру. А екстракт авокадо чудово зволожує шкіру та заспокоює. Підходить для будь-якого типу шкіри і для щоденного застосування як вранці так і ввечері. Переваги міцелярної води: - м’яка і ніжна консистенція; - не стягує шкіру;

- немає жирної плівки та липкості;

- універсальний: для всіх типів шкіри. шкіри обличчя масажними лініями, акуратно не травмуючи і не розтягуючи область навколо очей. Особливу увагу приділіть дільницям із водостійким макіяжем. У разі потреби повторіть процедуру очищення. Після очищення, вмийтеся теплою водою. Очистіть обличчя від макіяжу і забруднень за допомогою цього засобу і відчуйте чистоту і свіжість на шкірі.

придатний до 02.2026