Міцелій гриба Сироїжка Харчова, 10 г

Стартова ціна - 35 грн

Бліц-ціна - 35 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 3 роки
70 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Міцелій гриба Сироїжка. Один з найпоширеніших їстівних грибів. Ніжка Сироїжки циліндрична, рівна, рідше потовщена або загострена біля основи, біла або кольорова, щільна або порожня всередині. Капелюшок гриба спочатку куляста, напівкуляста або дзвіночок, пізніше розпростерта, плоска або лійчастого, рідше опукла, загорнутий край або прямий, часто смугастий або рубчастим. Шкірка різноманітного забарвлення, суха, рідше волога, блискуча або матова, іноді растрескивающаяся, легко відділяється від м'якоті або приросла.

Інструкція з вирощування міцелію гриба Сироїжка:

Для вирощування гриба Сироїжка необхідно вспушить землю під деревом, і по всій площі розсипати міцелій і присипати його землею, яку попередньо змішати з перегноєм. Ділянку поливають.

Перший урожай, який буде самий маленький, з'являється після 2,5 місяців, у подальшому збір проводять чотири рази на рік. Грибниця росте і живе дуже довго, і не вимагає особливого догляду. Щоліта, під час, коли гриби не ростуть, на ділянку необхідно рівномірно розсипати перегній. Упаковка розрахована на 2,5 м2 площі. Зразковий урожай ― до 500 грам на м2 перший і 3,5-4,5 кг/м2 наступні.

Відгуки

Покупкой довольна. товар соответствует описанию, плюс приятный бонус. Продавца рекомендую.