Мелатонін для нормалізації сну

Стартова ціна - 20 грн

Бліц-ціна - 200 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 3 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Мелані рекомендується у якості дієтичної добавки, що є додатковим джерелом мелатоніну, з метою нормалізації циркадних ритмів людини, зміни сну і неспання, підвищення розумової і фізичної працездатності, зменшення проявів стресових реакцій, в тому числі при клімактеричному синдромі у жінок. Сприяє організації біологічного ритму людини, що забезпечує природний фізіологічний сон протягом ночі:

Прискорює засинання,

Покращує якість сну, знижує частоту нічних пробуджень,

Збільшує тривалість сну та попереджає раннє прокидання,

Покращує самопочуття після ранкового пробудження: не викликає відчуття млявості, розбитості та втоми під час пробудження та протягом дня.

Мелатонін сприяє адаптації організму до швидкої зміни часових поясів; підтримці нормального психологічного стану та зниженню проявів стресових реакції або сезонної депресії; зменшенню проявів клімактеричного синдрому; регулює нейроендокринні функції, знижує частоту нападів запаморочення, підвищує настрій, позитивно впливає на розумову та фізичну працездатність.

Впливаючи на реакції клітинного імунітету, мелатонін має імуномодулюючу дію і сприяє підвищенню загальної опірності організму. Має адаптогенні та антиоксидантні властивості.

Важливо пам’ятати, що в організмі мелатонін не накопичується – неможливо накопичити запаси мелатоніну в організмі або виспатися на декілька днів вперед.