Матуюча пудра Bioaqua MakeUp professional pressed powder

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 170 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
31 лот

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Матуюча пудра BIOAQUA MakeUp Professional Pressed Powder 10 г

Тон 1,2,7 на вибір

Матуюча Пудра Bioaqua MakeUp Professional Pressed Powder дозволяє не тільки закріпити макіяж, але і згладити пори, надаючи зовнішності випещений, розкішний вигляд.

Ретуширующая пудра приховує недоліки шкіри, ніби фотошоп - затирає пори, вирівнює тон і абсолютно не відчувається на обличчі! Продукт можна застосовувати як самостійний засіб поверх легкої основи, а також в якості фінішної пудри для жирної шкіри обличчя. Приємна текстура і шовкова консистенція лягає на шкіру тонким шаром і дає шкірі дихати.

Склад пудри некомедогенен, відмінно підходить для проблемної шкіри і володіє швидким матуючим ефектом.

Працювати з компактною пудрою можна як натуральними, так і синтетичними китицями.

Компактна Упаковка, за рахунок цього продукт можна сміливо брати в дорогу або просто тримати в сумочці як засіб для експрес-макіяжу. У футляр вмонтовано невелике дзеркальце, а також в комплекті поставляється невелика пухівка для нанесення тону. Обсяг продукту в футлярі 10 гр.

Спосіб застосування:

якщо у Вас жирна шкіра обличчя, або дуже часто жирнится Т-зона - сміливо можете брати пресовану пудру. Вона відмінно абсорбує шкірний жир і запобігає появі зайвого блиску на обличчі.

також пресованої пудрою можна припудрити повіки перед нанесенням тіней — це додасть будь-якому макіяжу стійкості на пару-трійку додаткових годин.

щоб домогтися стійкого кольору губ, або зробити губи матовими - припудріть вже нафарбовані помадою губи і обережно змахніть залишки пензлем (або промокніть губи серветкою).

для того, щоб брови виглядали ще густіше, перед макіяжем розчешіть і злегка припудріть брови, потім змахніть залишки і продовжите оформляти брови.