Маска-плівка для обличчя та навколо очей з екстрактом чорної ікри «розкішне оновлення»,2 продукта

Стартова ціна - 150 грн

Бліц-ціна - 200 грн

Крок ставки - 5 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 років
26 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

1лот -1 набір

оплата за товар на карту приватбанка,

за доставку оплачиваете при получении,

отправка укрпочтой

лоты комбинирую

https://kashalot.com/users/elena_69007/

Маска-плівка для обличчя та навколо очей з екстрактом чорної ікри «розкішне оновлення»,2 продукта

Набор:

1)

Маска-плівка для обличчя з екстрактом чорної ікри «Розкішне оновлення», 75 мл

Маска для обличчя інтенсивно зволожує і заспокоює шкіру, знімає ознаки втоми і повертає здорове сяйво. Формула з екстрактом чорної ікри робить шкіру гладенькою та доглянутою на вигляд.

ЗАСТОСУВАННЯ: Нанести тонким шаром на шкіру обличчя, уникаючи зони навколо очей і роту. Залишити маску на обличчя на 5-10 хвилин, і нехай. Ретельно змити теплою водою. Використовувати 1 раз на тиждень або за потреби.

та

2)

Маска-гель для шкіри навколо очей з екстрактом чорної ікри,15мл

Про ефективність природних білкових структур знали ще на зорі зародження косметології. У всякому разі, легенди про красу Клеопатри свідчать: правителька Єгипту активно використовувала молоко та ікру риб для щоденних процедур омолодження. Особливо ефективною виявилася ікра, багата білком, близьким за структурою з людським.

Косметологи торгової марки Avon дарують жінкам прекрасну можливість відчути себе на висоті. Вони розробили унікальну маску-гель для шкіри навколо очей з екстрактом чорної ікри «Розкішне оновлення».

Природні компоненти маски зволожують ніжну шкіру повік, усувають припухлість і можливі «мішки» під очима, освітлюють шкіру на цій проблемній ділянці. Натуральний білок відмінно вбирається і «вбудовується» в структуру клітин шкіри. Це допомагає її активному ліфтінгу.

Спосіб застосування: рясно нанесіть маску на чисту шкіру. Через 10 хвилин видаліть надлишки та сполосніть обличчя водою. Можна використовувати 1-2 рази на тиждень.