Маска для обличчя бульбашкова киснева.

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 270 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
3 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

100 мл, термін придатності до 2025/08/17

Дивіться інші мої лоти! Збирайте лоти в одну посилку.

https://kashalot.com/users/mirosch93/lots/

Стан - нове, Бренд - BIOAQUA (Біоаква)

Маска для обличчя киснева бульбашкова очищувальна та відлущувальна BIOAQUA Skin Care Carbonated Bubble Clay Mask (100мл) найпопулярніша та найефективніша маска, яка коли-небудь у вас була - гарантуємо!

Маска для обличчя киснева бульбашкова очищувальна та відлущувальна BIOAQUA Carbonated Bubble Clay Mask (100мл) універсальна.

Властивості:

Ця маска підходить абсолютно всім - будь-який вік, тип шкіри і навіть стать - неважливі. Вона глибоко очищає пори, після чого звужує їх, при цьому, не пошкоджуючи шкіру.

Відбілює пігментні плями і сліди постакне. Підтягує і тонізує шкіру. Обличчя після маски виглядає відпочилим, помолоділим, немов після дорогої процедури в салоні.

Склад:

Деревне вугілля - глибоко очищає, абсорбує бактерії та стимулює загоєння запалень і прищів.

Колаген - проникає всередину епідермісу і надає шкірі еластичність і пружність.

Екстракт граната - зберігає шкіру від зневоднення, живить її, сприяє звуженню пор і відбілюванню пігментних плям.

Поліфеноли зеленого чаю - очищають, зволожують і підтягують шкіру, сприяють регенерації клітин і покращують кровообіг. Алое - заспокоює і зволожує шкіру, надаючи їй бархатистості.

Гамамеліс - сприяє загоєнню мікротріщин і слідів від акне. Зміцнює судини, запобігаючи появі куперозної сітки.

Результат: Одразу після застосування шкіра стає гладенькою, шовковистою, рівною, пори очищені та помітно зменшені в розмірі. Після кількох процедур Ви будете приємно здивовані, як змінилася Ваша шкіра.

Спосіб застосування:

На чисту і суху шкіру нанесіть маску за допомогою лопаточки, яка йде в комплекті, інакше витрата буде великою, а нанесення некомфортним, так як маска буде прилипати до пальців. Рівномірно розподіліть маску по обличчю, залиште на 10-15 хвилин, після помасажуйте обличчя круговими рухами і отримуйте задоволення від незвичайної "бульбашкової" маски. Змийте залишки маски теплою водою і нанесіть сироватку або крем.