Махровий фоаміран для творчості ,набір 10лист. +10шт очки 5шт носики

Стартова ціна - 65 грн

Бліц-ціна - 65 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 4 рази

Торги закриті


На Кашалоті 9 років
168 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Товщина 2мм

В лоті 10 листочків

Розмір 20на13см

Очки 0,4мм, носики 4на6мм

Кольори можуть бути не такі як на фото, це залежить від наявності на складі

УП або НП

Фоамиран може використовуватися як основа для пазлів, дитячих поробок, або ж, бути основою для наліпок. Його часто застосовують у виготовленні віночків, шпильок, топіари, а також для створення картин. З фоамирана виготовляють подарунки і сувеніри, прикрашають фоторамки та біжутерію. Квіти з фоамирана є найбільш распестренным виробом – троянди з фоамирана своїми руками, півонії і будь-які інші. З нього роблять різні прикраси, аксесуари, шпильки, обідки з фоамирана. Для створення прикрас для волосся потрібно основа для шпильки, обідка або основа для брошки. Часто застосовується на весільних церемоніях, прикрашаючи весільні букети з фоамирана, бутоньєрки, аранжування. Декорувати вироби можна атласною стрічкою, різними намистинами, наприклад намистинами під перли, стразами. Також, він широко використовується в дитячій творчості, в якості матеріалу для аплікацій, іграшок на пальці, святкові маски. З фоамирана створюють дитячі іграшки, наприклад – ляльки з фоамирана, які на даний момент мають величезну популярність. Ревелют є відмінним матеріалом для любителів скрапбукінгу, - їм легко декорувати листівки, подарункові упаковки та конверти. Роботи своїми руками з фоамирана будуть ще більш оригінальними і неповторними, адже на ньому можна залишити абсолютно будь-який візерунок. Виробами з фоамирана прикрашають приміщення, створюючи гірлянди, квіти, метелики, а також інші різні елементи декору, які створять необхідну інтер'єрну композицію.

Матеріали для роботи

Для нагрівання фоамирана досить теплоти рук, хоча деякі досвідчені майстри воліють використовувати праску. Але, якщо фоамиран перегріти, то його розмір стане менше, тому варто уважно стежити за матеріалом під час виготовлення виробу. Якщо потрібно намалювати фігуру, можна зробити це за допомогою зубочистки – обвести контур шаблону, за яким буде зроблений надріз. Після такого не залишаться сірі сліди, як від простого олівця, і не доведеться витрачати час на чистку матеріалу. Щоб вирізати необхідної форми фігуру, використовують звичайні ножиці, ножиці з візерунком або канцелярський ніж. Для створення квіткових пелюсток і листочків вам будуть потрібні спеціальні молди, - вони додадуть рельєфності і сформують форму пелюстки. Молд складається з двох частин, половинок, між якими міститься і притискається нагріте фом. Для додання реалістичності квітів та інших виробів, які використовуються флористичні бульки. Щоб склеїти деталі, краще всього використовувати спеціальний клей для фоамирана, бо пва не буде тримати, а клей-момент буде довго сохнути. Деякі майстри воліють використовувати термопістолет. Дуже часто квіти з фоамирана декорують флористичними тичинками або додають штучні ягоди.

Догляд за виробами з фоамирана

Якщо виріб забруднилася, можна змити за допомогою тертя мокрою губкою. У деяких випадках можна використовувати миючі засоби, шампунь, але не чистячі і де є хлор, спирт або ацетон. Після миття виріб можна промокнути сухим рушником або серветкою. Не рекомендується виріб сильно мочити і прати, - довгий перебивання у воді може пошкодити зовнішній вигляд. Також варто уникати надмірного нагрівання і сонячних променів.