Лялька русалка Mermaze Mermaidz Jordie (color change) Джорді з хвостом, що змінює колір - 580836

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 14 лип. 19:40


На Кашалоті 10 роки
95 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Лялька-русалка Джорді зі скульптурним хвостом та аксесуарами від MGA Entertainment

Ляльки Mermaze Mermaidz – 34-сантиметрові ляльки-русалки, що постачаються з унікальним хвостом. Хвіст змінює колір при зануренні у воду. Крім цього хвіст має відмінну деталізацію, він рухливий та фактурний, і навіть допомагає лялькам самостійно стояти!

Тіло ляльок-русалок Mermaze має 9 точок артикуляції (шия, плечі, лікті, зап'ястя, талія та плавець), що дозволяє приймати безліч поз! У ляльок знімні руки, тому ви зможете легко міняти їх вбрання.

Загалом у серії Color Change п'ять ляльок-русалок – Kishiko, Jordie, Harmonique, Rivera та Shellnelle. Зберіть їх усі! Зараз ви дивитесь на Jordie. У Джорді колір хвоста змінюється із чорного на сірий у теплій воді, а в холодній на її плавнику з'являються коралово-рожеві смуги.

Джорді одягнена в жовтий топ з написом «Плавальна команда» і світлий пуховик, що переливається. Образ доповнюється сережками-кільцями у вигляді сердець, намистом, браслетами, сонцезахисними окулярами та рожевою сумочкою.

У Джорді красиве чорно-біле волосся, заплетене в мікрокоси і зібране в два пучки, і гарний макіяж - з жовтою підводкою для очей та її фірмовою родимкою у вигляді серця.

Ляльки Mermaze Mermaidz ідеально підходять для гри у воді, басейні чи ванні.

Для дітей від 4 років та старше.