Лялька Рубі пляжний сезон рейнбоу хай Rainbow High swim & style Ruby оригінал

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 21 вер. 21:17


На Кашалоті 13 роки
447 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Лялька Рубі Андерсон пляжний сезон Rainbow High Swim & Style Ruby, Red 11" Fashion Doll with Shimmery Wrap to Style 10+ Ways, Removable Swimsuit, Sandals, Fun Play Accessories.

Оригінал від MGA.

Висота ляльки = 28 см.

.

НАДИХАЄ ДІТЕЙ БУТИ ТВОРЧИМИ: наші нові модні ляльки Rainbow High Swim & Style Ruby Fashion Dolls постачаються з чарівною обгорткою, яку можна стилізувати 10+ способами. Збирайте та грайте з усіма цими веселими та красивими ляльками Swim & Styles разом або комбінуйте їх.

РОЗВАГИ ПІД СОНЦЕМ ЧИ БУДЬ-ДЕ: Рубі готова провести день веселощів з друзями в своєму чарівному червоному купальнику на одне плече, червоних босоніжках в тон, сонцезахисних окулярах і сумочці. Чудово підходить для басейну, ванни або будь-де, куди вас заведе ваша уява.

НАЛАШТУВАННЯ: Ruby поставляється з блискучою червоною обгорткою, яку можна стилізувати 10+ способами: купальник, спідниця, сукня, накидка супергероя, шарф-аксесуар, рушник і багато інших способів гри.

ЧУДОВІ РИСИ: Рубі одягнена в червоне з ніг до голови. У неї гарне довге закручене волосся, довгі вії та скляні очі.

МОЖЛИВІСТЬ: грати з нею легко й весело, оскільки вона артикульована. Вона може повертати голову, рухати руками і ногами вгору-вниз. Поставте її стоячи або сидячи

ПОДАРУНКОВА УПАКОВКА: упаковка стане ідеальним подарунком у будь-який час року. Цей ігровий набір надихає на творчість і уяву.

ЩО ВКЛЮЧАЄ: модна лялька 11 дюймів, знімний купальник, пара лялькових сандалій, блискуча плівка, сонцезахисні окуляри та сумочка.

ПРОФЕСІЙНА ПОРАДА – МИЙТЕ ВОЛОССЯ, ЩОБ ВИДАЛИТИ ГЕЛЬ ДЛЯ СТИЛЮВАННЯ: коли вперше розпаковуєте ляльку, ретельно вимийте її волосся, щоб видалити гель для укладання, і дайте волоссю повністю висохнути. Тоді її волосся готове до розчісування.

.

Доставка - НП, УП.

Повернення немає.