Лялька Лол змінює колір на сонці Lol Surprise Omg sunshine doll with color changing hair оригінал

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 2 лист. 22:22


На Кашалоті 13 роки
460 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Велика лялечка лол, яка змінює колір на сонці - LOL Surprise OMG Sunshine Doll with Color Changing Hair, Fashions, Accessories.

Оригінал від MGA.

Лялька шарнірна.

Підставка для ляльки в комплекті.

.

ВІДЕО - youtu. be/cF7QSBBid6g

.

ПРЕДСТАВЛЯЄМО LOL Surprise O.M.G. Модна лялька Sunshine Makeover Switches! Красуня лялечка Свічс завжди робить несподіване, перемикаючись між своїм ошатним і сміливим виглядом, і особливо любить повторювати свій улюблений колір, пастельно-рожевий!

ФУНКЦІЇ ЗМІНИ КОЛЬОРУ Винесіть Switchs на вулицю в будь-який час доби, незалежно від того, сонячно чи хмарно, або навіть у приміщенні біля вікна, і подивіться на її гламурний макіяж. Подивіться, як несподівано змінюють колір волосся та одяг!

КІЛЬКА ЗАЧІСОК ТА МОДНИХ ОБРАЗІВ Під дією світла відповідний картатий верх і рукави Свічс різко змінюють колір з рожевого на фіолетовий, а її модна спідниця, високі шкарпетки та чоботи мають фіолетові квіткові принти, які оживають.

НЕСКІНЧЕННІ ТРАНСФОРМАЦІЇ Ви можете повторювати зміни кольору знову і знову! Поверніться всередину, де немає сонця, щоб повернути Switchs її початковий вигляд, і поверніться на вулицю або до вікна, щоб знову відчути її чудові перетворення.

ГОТОВА ДЛЯ ФОТОСЕСІЇ: одягніть її унікальну одіж та аксесуари, які демонструють її ошатний стиль, включаючи відповідний картатий топ, рукави та спідницю, ще одну милу рожеву спідницю, стильні високі шкарпетки та черевики! У неї приголомшливі риси обличчя, гарне волосся, і вона шарнірна, що дозволяє зробити їй фотосет з безліччю поз. Професійна порада: ручки знімаються для зручності одягання.

.

Доставка - НП, УП.