Лялька Харпер дюн Rainbow high pacific coast Harper Dune оригінал Mga

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 15 лист. 21:28


На Кашалоті 13 років
464 лоти

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Лялька Харпер Дюн Rainbow High Pacific Coast Harper Dune- Sand (Light Yellow) Fashion Doll with 2 Designer Outfits, Pool Accessories Playset, Interchangeable Legs.

Новий дизайн!

Оригінал від MGA.

.

НОВИЙ ДИЗАЙН! Через надто високу схожість малюнка одягу та аксесуарів з брендом Burberry, виробник був змушений оновити одяг та аксесуари Harper Dune на інші.

.

Познайомтеся зі студентами Pacific Coast High, найелітнішою школою образотворчих мистецтв на західному узбережжі. Тут сонячні дні, а заняття проходять біля басейну.

.

У Харпер Дюн чудові деталізовані риси обличчя, красиве довге хвилясте світле волосся, довгі вії та скляні очі. Зберіть Веселку всіх чудових ляльок високої моди Rainbow.

У комплект входить пара змінних ніжок, які замикаються в колінах і дозволяють миттєво зісковзнути з сандаль на підбори. Тепер Харпер готова до будь-якої події. Прогулянка вздовж піщаного узбережжя за смузі у барі. (Туфлі на високих підборах в комплект не входять, але підійдуть усі туфлі на високих підборах Rainbow High Fashion Doll)

.

Харпер - потрійна загроза: співачка, танцівниця, актриса, тому не дивно, що вона любить бути у центрі уваги; тому її мода завжди на висоті, навіть біля басейну. На ній відповідний купальник, знімні шорти з кишенями з білого перкалю з твила і формованою підвіскою на пояс з ланцюжком для ключів, а також сандалії з ремінцями із золотими намистинами, а також все необхідне для басейну.

У набір входить пляжний махровий рушник, пляжний капелюх, велика сумочка та сонцезахисні окуляри.

.

Як помити волосся вашої ляльки: 1. Щоб одяг вашої ляльки не промокли, або зніміть його, або накрийте одяг рушником. 2. Повністю промити волосся вашої ляльки водою. 3. Влийте трохи шампуню або миючого посуду, щоб вимити будь-який продукт або залишки. 4. Необов'язково: Щоб ще більше пом'якшити волосся, додайте трохи кондиціонера, проведіть пальцями або розчісуйте волосся, а потім змийте. 5. Дайте волоссю повністю висохнути. 6. Волосся готове до розчісування та укладання.

.

Доставка - НП, УП.