Лот 5 стиків Маска для волосся з екстрактом авокадо Bioaqua

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 19 разів

Ставки приймаються до 29 квіт. 17:15


На Кашалоті 6 роки
104 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Фірма Bioaqua представляє додатковий засіб для інтенсивного зволоження на основі екстракту авокадо. Ця маска чудово відновлює пошкоджену структуру, не пересушує волосся, перешкоджає появі посічених кінчиків, ламкості та пористості волосся. Екстракт авокадо, який входить до складу маски, живить волосся та шкіру голови корисними речовинами, стимулює ріст, зміцнює корені та структуру по всій довжині, інтенсивно наповнює волосся та шкіру голови живлющою вологою.

Косметичний засіб перешкоджає випадінню волосся, робить його більш міцним, слухняним і еластичним. Маска пом'якшує волосся, надає йому гарного блиску, підвищує гладкість і шовковистість. Використання засобу в регулярних б'юті процедурах надає волоссю красивого та доглянутого вигляду, оздоровлює, полегшує розчісування та захищає від негативних впливів навколишнього середовища.

Застосування:

Нанесіть маску після миття голови на вологе волосся, залиште на 2-5 хвилини, змийте теплою водою. Для найкращого ефекту один раз в тиждень рекомендується залишати маску на волоссі на пів години, обернувши голову гарячим рушником або надівши термошапочку.