☘ Лот 1 шт☘ Наволочка атласна преміум класу Tchibo (Німеччина), розмір 90х90 см

Стартова ціна - 150 грн

Бліц-ціна - 150 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
1,1 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

приблизно 90х90 см. Гарний сон починається з хорошої наволочки - і, звичайно, для цього потрібна відповідна наволочка. Ці дві шкіряні атласні чохли виготовлені з тонкотканого матеріалу з сертифікованої GOTS, мерсеризованої органічної бавовни та мають благородний шовковистий блиск. Вони вбирають, приємно охолоджують і регулюють температуру.

З застібкою-блискавкою Чохли мають універсальний стійкий край, а завдяки блискавці подушки можна швидко і легко накрити.

Колір: сірий Матеріал: 100% бавовна (органічно вирощене)

Розміри: приблизно 90х90 см кожен WELL MADE WELL MADE від Tchibo показує вам, що цей продукт є повністю чи частково стійким. Купуючи цей продукт, ви отримуєте щось хороше - разом ми на крок ближче до відповідального світу. Догляд Тонкоткане якісне виготовлення з мерсеризованої органічної бавовни-з шовковистим блиском. Універсальний стійкий подол має сертифікат GOTS. Зручний для шкіри та приємно охолоджує

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!