LOL Surprise omg remix rock Fame Queen fashion doll 15 surprises оригінал

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 11 трав. 10:06


На Кашалоті 13 роки
375 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 3
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Велика лялька лол LOL Surprise OMG Remix Rock Fame Queen Fashion Doll with 15 Surprises.

Оригінал від MGA.

У шикарному вбранні та взутті, з підставкою, клавішною гітарою, журналом з текстом пісень.

.

ДРУГИЙ ШАНС У SUPER SONIX: пропустили Super Surprise Super Sonix? Тепер ви можете придбати їх окремо! Представляємо LOL Surprise Remix Rock OMG Fashion Dolls!

ПРЕДСТАВЛЯЄМО FAME QUEEN: Fame Queen має приголомшливі риси обличчя, гарне укладене волосся та власний епатажний стиль рок-зірки. Fame Queen є членом Super Sonix, рок-гурту, який створив хіт «I'm a Queen».

Репетиції тепер веселіші. Fame Queen дозволяє обертати її повнорозмірну платівку для відтворення музичного кліпу на упаковці. Співайте з нею. Текст пісні міститься в журналі, який додається, і розкриває шедевр Fame Queen.

15 СЮРПРИЗІВ: Fame Queen поставляється з 15 сюрпризами, включаючи крутий інструмент (не відтворює музику). Вона — старша сестра улюбленої героїні LOL Surprise, Goo-Goo Queen, і вона готова до неймовірного концерту!

ЗАЙМІТЬ ПОЗУ: впевнено виходьте на подіум із королевою слави та друзями. Ця лялька LOL Surprise OMG також включає в себе підставку для ляльки, щоб вона могла брати з собою будь-коли, куди її мода веде. ПОРАДА: її руки знімаються, щоб було легше одягатися.

.

Оплата на карту.

Доставка - НП, УП, самовивіз.

Повернення немає.