Лікувальний массажер пружинний Су-джок. Набір із двох штук. Новий

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до завтра, 12:49

1 ставка


На Кашалоті 10 роки
166 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Нові.

2 шт одним лотом

Масажер для пальців Су джок рекомендований для лікувальної рефлексотерапії і профілактичного масажу в клінічних і домашніх умовах. Масажери відмінно стимулюють активні точки, розташовані на пальцях рук, впливаючи на активні точки можна поліпшити функціональний стан органів, зняти напругу, зменшити больові симптоми, зняти набряки і т.д.

Масажер для пальців су джок часто використовують в період реабілітації після травм і операцій, а також для відновлення функцій після інсульту. Пацієнт може робити масаж здоровою рукою самостійно, або за допомогою родичів. Підбирати кільця потрібно з урахуванням розміру пальцев.Правільно підібраний масажер не повинен сильно віджимати палець або легко зніматися з нього.

Застосування:

Проведення масажу не вимагає ніяких особливих знань і зусиль, його проводять руками в будь-який вільний від роботи час. Масажери для пальців суджок особливо ефективні для лікування хворих з патологією нервової, серцево-судинної, травної систем, із захворюваннями опорно-рухового апарату.

Заняття з пружинними массажерами дуже корисні для дітей. Масаж пальців розвиває мануальні здібності рук, сприяє швидкому засвоєнню навичок письма, розвиває мову і концентрує увагу у дошкільнят і молодших школярів.

Рекомендується проводити масаж пальців після напруженої роботи руками, особливо музикантам, лікарям, спортсменам, програмістам, після підйомів тягарів, переохолоджень рук.

Для досягнення лікувального ефекту масажують:

При кардіобольовому синдромі - кінчики мізинців обох рук.

При захворюваннях серця і тонкого кишечника - мізинець.

При судинній патології, гіпертонії, сексуальних проблемах - середній палець.

При колітах, вказівний палець.

При головних болях і шийному остеохондрозі - великий палець.

Слід врахувати також, що на вказівному, середньому і безіменному пальцях розташовані зони іннервації нервової системи, тому масаж цих пальців показаний при нервовому збудженні.