♕ Легінси для вагітних з натуральною бавовною Tchibo (Німеччина), р .: 46-48 (40/42 євро)б/в

Стартова ціна - 80 грн

Бліц-ціна - 80 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
3,1 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Будь то літо чи зима: Легінси просто завжди зручні. І їх можна поєднувати майже з усім. Будь то під сукнею або просто в поєднанні з красивою сорочкою: в легінси кожна жінка ріже прекрасну фігуру!

Неважливо, в якому місяці, легінси підходять .

Щоб майбутні мами могли продовжувати носити цю зручну модну річ, є додаткові материнські легінси. Вони оснащені особливо широкої і перш за все гнучкою черевної стрічкою. Це дозволяє животику продовжувати рости в розслабленому стані, так як він не звужений - на відміну від звичайних леггін. Використаний біохлопок підвищує комфорт при носінні завдяки своєму м'якому відчуття. Відсутність бічних швів і плетений еластан дозволяють ідеально підігнати його без відчуття защемлення.

колір - чорний

матеріал

96% бавовна (з органічного сільського господарства), 4% еластан (LYCRA®)

заміри:

ПОТ: 39см

ПОБ: 46 см

Довжина / крок: 105/70 см

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий товар!

Можливе відправлення посилок за кордон в будь-яку країну.