LED штора світлодіодна, розмір 3*3 м - теплий білий

Стартова ціна - 25 грн

Бліц-ціна - 325 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
167 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

LED штора світлодіодна, розмір 3*3 м - теплий білий

Гірлянда світлодіодна LED штора: диво ілюмінації.

Ця гірлянда світлодіодна в стилі штори принесе неймовірну атмосферу ілюмінації до вашого будинку чи заходу. LED-лампочки, безлічь функцій, вона перетворить будь-який простір замість казки.

Основні характеристики:

LED-лампочки. Ця гірлянда оснащена світлодіодними лампочками, які створюють приголомшливе та затишне світло, наповнюючи простір теплом та атмосферою.

Штороподібний дизайн. Штора має компактні розміри 3*3 метра, що робить її ідеальним аксесуаром для прикраси вікон, стін, дверних отворів та багатьох інших поверхонь.

Безліч функцій. Контролер пропонує 8 різноманітних функцій, включаючи статичний світло, плавні переливи кольорів, мерехтіння та інші ефекти, щоб створити бажану атмосферу.

Універсальне застосування. Ця гірлянда LED штора ідеально підходить для створення атмосфери на святах, весіллях, вечірках або для прикраси будинку та саду. Вона також підходить для оформлення вітрин магазинів та кафе.

Додайте чари та тепло у свій простір з цією LED гірляндою. Її унікальний дизайн та безліч функцій дозволять вам створити неповторну атмосферу, яка радуватиме вас та ваших гостей. Пориньте в казковий світ світла та барв!

Усі гірлянди перевіряються перед відправкою, лоти комбінуються !!!!!!!!!!!

Доставка : НП та УП оплата при отриманні

100% оплата на картку Приват Банк або Моно банк