♕ Куртка-дощовик з герметичними швами, розмір наш 44-46(36 євро)

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 9 лип. 22:11


На Кашалоті 2 роки
2,1 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Ця дощова куртка справді легка. Тому її можна скласти і легко прибрати. Однак вас не повинно обманювати тонке враження куртки: завдяки екологічно чистому просоченню ecorepel він може витримувати товщу води до 3000 міліметрів. Вона також має високоефективне покриття та герметичні шви, які роблять куртку водонепроникним, вітронепроникним та повітропроникним.

Модні деталі з практичними функціями

Окрім сітчастої підкладки та вентиляційної системи ззаду, куртка оснащена модними деталями. Капюшон і пояс забезпечені шнурком. Дві бічні кишені забезпечують достатньо місця для ключів і тому подібного, а на блискавці гарантують, що речі не випадають із кишень куртки. Говорячи про блискавки: передня застібка-блискавка має практичний знімач блискавки у шкіряному вигляді. А для жіночного силуету жіноча куртка має дещо приталений крій.

Колір: червоний

Матеріал: 100% поліефір

кишенькова підкладка 86% поліамід, 14% еластан

"

ПОГ: 50 см,

Довжина рукава: 65 см,

Довжина: 66 см,

"

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

Можливе відправлення посилок за кордон в будь-яку країну.