Курс " заробіток на завданнях"

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до завтра, 13:56


На Кашалоті 8 роки
1 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Заробляйте щодня на простих завданнях в інтернеті: від звичайних лайків та коментарів до перекладу текстів чи обробки фото!

З цим курсом заробляють вже понад 35 тисяч людей! Тисни на кнопку "Telegram", щоб побачити наш канал звітів :money_with_wings:

Суть роботи полягає у виконанні простих завдань в інтернеті: лайки, коментарі, опитування, перегляд реклами, написання текстів, переклад текстів, обробка фото, тощо.

Віртуальний асистент/помічник – це людина, яка виконує певні завдання чи мікрозавдання в інтернеті для компаній, організацій чи інших людей.

Ви отримуєте канал, де є цілих 18 платформ із безліччю завдань та покроковими інструкціями до кожної з них! Нові платформи та оновлення будуть вже безкоштовними для вас!

Все, що вам потрібно робити: перейти в канал, зареєструватись на одному або декількох сайтах, які вам сподобаються, прочитати інструкцію, виконати завдання та отримати свою винагороду, нічого складного.

Є завдання простіші, є складніші, відповідно, заробити за одне завдання можна від 1 грн до 20000 грн.

Хочеш заробляти більше – виконуй більш складні завдання: написання текстів, ретуш фото, переклад текстів, оформлення презентацій та безліч інших найрізноманітніших завдань на перевірених платформах!

І все це у зручний для тебе час — хоч вдень, хоч вночі, графіку немає! Зате завдання є 24/7!

Окрім заробітку на завданнях, ви можете також мати дохід з перепродажу цього курсу