Крутий конструктор дитячий Робот на радіокеруванні

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 1800 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
19 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Характеристики та опис

Стан

Новий

Конструктор радіокерований MOULD KING Червоний Робот дозволить вийти на новий рівень бою. Представлений набором на 390 деталей, він зламає будь-якого потенційного ворога. Це механічний воїн червоно-чорного кольору. Жвавість додають йому вставки сірих, білих, жовтих тонів. Замість коліс, в області ніг-опор робота MOULD KING розташовується гусенична стрічка. На ній він швидко і легко переслідує суперників, що уникають погоні. Голова моделі конструктора Червоний Робот має плоску, усічену форму. На ній розташовуються великі круглі очі та пара антен для відловлювання радіочастотних сигналів. Сполучним елементом між головою та потужним торсом механічного воїна є шия. Убік від неї відходить пара об'ємних наплічників. Корпус червоного робота складається з багатьох елементів і має прямокутну форму. Він надійно захищає механічного воїна від випущених супротивником вогнепальних снарядів. Блискавична реакція на обстріл і наближення ворога дозволяє роботу оперативно приймати рішення про дії у відповідь. Для оборони на дальній відстані використовується пара спарених гармат, розміщених на правій руці-маніпуляторі. Для розбирань на малій відстані пускається в хід циркулярна пилка.

Конструктор містить 392 елементи.

Розмір коробки 28/26/7,5 см.

Высший уровень крутости. Комплект позволяет собрать оригинального робота, которым в результате можно управлять при помощи специального контроллера.

       У модели необычный функционал. Робот ездит. На одной руке две пушки, на второй - бензопила. Заманчиво?)

       Робот на гусеничном ходу бронирован сверху и оснащен специальными датчиками снизу. На голове также расположены сенсорные датчики, а на каждом наплечнике прикреплены руки-манипуляторы, удерживающие предметы.

       Модель работает от подзаряжаемого аккумулятора, который идет в комплекте с зарядным устройством.

Повернення та обміну немає робіть ставки обдумано, запитуйте.

Відправляю укр та новою почтою.