☘ Крутезна, високоякісна джинсова сорочка з капюшоном, Tchibo(Німеччина), р.: 122/128

Стартова ціна - 220 грн

Бліц-ціна - 220 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 8 років
1,6 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Відмінна якість!

Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Джинсова сорочка Класні діти носять джинсову тканину!Дитячі сорочки мають бути перш за все одним: зручними. Якщо вони виглядають так само стильно, як ця джинсова сорочка зі спортивним трикотажним капюшоном, то весь пакет готовий!З кнопками Ґудзики можуть стати випробуванням на терпіння, особливо для маленьких дітей, але за допомогою застібки їх можна легко відкривати та закривати. на сертифікованій GOTS сорочці. Завдяки високому вмісту бавовни дитячий одяг також приємно м’який на шкірі. А завдяки практичній функції відвороту на руці верх можна швидко згорнути. Колір: Блакитний денімКапюшон сірий Матеріал: 100% бавовна (з органічного землеробства) Капюшон 95% бавовна (з органічного землеробства), 5% еластан Розміри: Загальна довжина приблизно 49 см (розмір 110/116) Інша інформація: Розмір тираж/вік: розмір . 86/92 (прибл. 1–2 роки) розмір. 98/104 (прибл. 2–4 роки) розмір. 110/116 (прибл. 4–6 років)гр. 122/128 (приблизно 6-8 років) Зі спортивним капюшоном із трикотажу|Сертифіковано GOTS|Приємний для шкіри завдяки високому вмісту бавовни|З декоративними застібками для легкого надягання та знімання

********************************************************

ПОГ: 36 см,

Довжина рукава: 43 см,

Довжина: 52 см.

*******************************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!