Крем рятувальний "Мед і екстракт кашеміру"

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 09:58


На Кашалоті 4 роки
159 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Крем рятувальний "Мед і екстракт кашеміру"

На всі випадки життя.Крем підійде для сухої шкіри, захистить від вітру і морозу. Підійде для обличчя ,рук і тіла, також можна використовувати як бальзам для губ і крем для сухих участків шкіри.

Дуже економний у використанні! Може використовуватись як маска для рук. Для цього крем нанести товстим шаром і надіти бавовняні рукавички на 15-20 хвилин (можна за бажання залишити на ніч).

Склад:батер какао;бджолиний віск;вітамін Е;мед;ланолін ;оливкова олія, олія насіння кунжуту;олія зародків пшениці;олія насіння вівса;

Увага!!в лоті бере участь 55мл крему !!

Також можна придбати без аукціону 100мл-220 грн

З цим кремом ви забудете про суху шкіру.Дуже часто виникає бажання підлікувати шкіру рук, яка зазнає інтенсивного впливу багатьох агресивних факторів. Для таких випадків якраз підійде цей новий рецепт. Натуральні компоненти поєднують м'який вплив та високу ефективність. Крем має щільну, насичену структуру, інтенсивно живить шкіру, усуває лущення, загоює пошкодження на шкірі (дрібні подряпини та ранки), вирівнює рельєф, роблячи шкіру більш еластичною, молодою та здоровою. Ідеально підійде для відновлюючих процедур, в комплексі парафінотерапії та використання під рукавички, що розпарюють. Крем також можна застосовувати для догляду за шкірою стоп або особливо сухою шкірою тіла.

За своїм складом ланолін дуже близький до шкірного жиру людини, і найчастіше його використовують як основу для поживних кремів, особливо для догляду за сухою і шкірою, що в'яне.

Ланолін має унікальні зволожуючі та пом'якшувальні властивості, що дозволяють йому захищати вашу шкіру від несприятливих зовнішніх умов.

Його здатність зволожувати шкіру пов'язана з властивістю ланоліну зв'язувати та утримувати вологу.

Позитивні якості ланоліну були відомі і широко використовувалися з часів Стародавньої Греції.

Ланолін вбирається глибоко в шкіру, значно зменшуючи втрату вологи та відновлюючи натуральну м'якість та еластичність шкіри.