Крем для шкіри навколо очей із екстрактом зеленого чаю One Spring Green Tea moisturising eye cream

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 4 рази

Ставки приймаються до 30 квіт. 22:23


На Кашалоті 6 роки
104 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Крем для шкіри навколо очей – ефективна допомога у боротьбі з ознаками втоми, недосипання та стресу. Через повсякденну зайнятість, а також агресивний вплив зовнішніх факторів, шкіра втрачає колишню еластичність і гладкість, навколо очей з'являються темні кола, виникає почуття сухості. Впоратися з цією проблемою допоможе спеціальний крем One Spring Green Tea Moisturising Eye Cream.

Крем із зеленим чаєм призначений для зволоження, живлення та заспокоєння шкіри. Його натуральні компоненти сприяють поліпшенню структури та кольору шкірного покриву та запобігають передчасним віковим змінам. Даний засіб подарує твомєу погляду свіжість і комфорт, позбавляючи шкіру навколо очей від недоліків.

Зелений чай – це антиоксидант, який забезпечує шкірі захист від вільних радикалів. Речовина проникає в епідерміс, глибоко живлячи його та зволожуючи. Екстракт зеленого чаю славиться своєю протизапальною властивістю, прискорює процес регенерації тканин та сприяє покращенню мікроциркуляції крові. Компонент також активно бореться із застійними явищами у вигляді набряків та мішків під очима.